Ebony's sidste dage

Mandag d. 3 Maj

Jeg kommer hjem fra arbejde, og Ebony har stadig ikke født,dette undrede mig da, hun havde haft mælk i brysterne siden lørdag aften. Efter at have snakket med Janne ( Dias opdræt. )

Ringer jeg til min dyrelæge, som spørger om hvordan Ebony har det, og om der er liv i ungerne, jeg fortæller at der er masser af liv i ungerne og Ebony spiser og har det godt, ud fra det bliver, vi enige om at jeg skal ringe senere hvis hun får det dårligt og ellers næste morgen, hvis hun ikke havde født.

Tirsdag d. 4 Maj

Da jeg står op tirsdag morgen går jeg ind og kigger til Ebony, og hun har desværre ikke født, jeg går derefter ind og tænder min computer, og går så ind for at tage Ebony op, under hende ligger der en unge som er blevet mast, den er ikke pakket ud eller noget :(

Jeg fjerner ungen og tager Ebony med mig ind i stuen, hun har stadig unger i maven, så nu kan jeg ikke gøre andet end at vente på, at klokken bliver 8.00, så jeg kan ringe på arbejdet og få fri og få ringet til dyrelægen.

Dyrelægen siger jeg bare skal komme med hende og lidt i 9 sidder vi i bussen, på vej ud til dyrelægen. Da vi kommer ud til dyrelægen sidder vi lidt i venteværelset, og så kommer dyrelæge assistenten ud og kigger på Ebony, hun mærker efter om fødselsvejen er iorden, og der er ingen problemer.

Derefter går hun lige kort, men kommer så igen med vee fremkaldende væske, tjekker lige endnu engang fødselsvejen, hun fortæller så at efter hun har fået væsken, vil der gå ca. 15 min, og så skulle veerne komme.

Efter de 15 min kommer dyrelægen ud, men da hun stadig ikke har fået veer, siger dyrelægen at så siger at der ikke er andet at gøre end at lave kejsersnit.

jeg får så lige lov at sidde lidt, hvor efter dyrelæge assistenten kommer ud til mig, og forklare at jeg selvfølgelig også kan vælge at få Ebony aflivet, og lader mig lige sidde og tænke lidt over hvad jeg vil.

Jeg vælger at få hende aflivet da, jeg synes kejsersnit er en alt for stor operation, for en lille mut og man tit høre at det går galt. Det var en utrolig svær beslutning for mig og at jeg sad ved dyrelægen helt alene gjorde det bestemt ikke bedre, jeg er græde færdig og beder om lige at få lidt tid alene med Ebony.

Da jeg kigger på klokken er den lidt i 11 og jeg ved at min veninde Helle har fri omkring kl 11, så jeg ringer til hende, og heldigvis har hun lige fået fri fra arbejde, og vil gerne komme ud til mig.

Mens jeg sidder og venter på Helle sidder jeg og nusser med Ebony og hun er frisk og snaksalig og ved heldigvis ikke hvad der skal ske.

Da Helle kommer, sidder hun osse lige lidt med Ebony og får sagt farvel til hende, og så kommer det værste vi går ind til dyrelægen, jeg får en stol at sidde på, og så får Ebony sprøjten og efter kort tid sover hun stille ind i mine arme.

Jeg vil gerne takke Janne fra Dias som jeg havde hos mig gennem telefonen og Helle fordi hun kom og var hos mig, og sidst men ikke mindst Lene fra Liljes fordi hun kom og hentede mig da hun fik fri fra arbejde, så jeg kunne komme ud til hende og sove.

Annemette.


Tilbage til mindesiden